NOVÉ ODBĚROVÁ MÍSTA - NOVÝ BOR, PACOV, PÍSEK, ČESKÝ KRUMLOV, TRHOVÉ SVINY A CHOMUTOV! Před odběrem si znovu ověřte otevírací dobu Vámi vybraného odběrového místa. Může se změnit v rámci mimořádných provozních okolností.

Hodnocení obchodu

4,8 48 hodnocení
5
45x
4
1x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jan | 23.9.2022
Dnes jsem absolvoval se svou maminkou odběry na Praze 13 Hostinského a jsem šokovaný z chování sestry. Zvyšovala na mě a mou invalidní maminku hlas a dopustila se vůči ní značně hrubého jednání. Jako pracovník ve zdravotnictví toto nemohu označit jinak než jako naprosté profesní selhání sestry. Dosud na tomto místě naprostá spokojenost, nicméně dnešní chování sestry naprostá hrůza.
K Avatar autora Karolína S. | 23.9.2022
Příjemně mě překvapilo, jak všechno probíhalo rychle a hladce. Eshop je přehledný, bez problému jsem na něm našla všechno, co jsem potřebovala. Za dva dny od nákupu jsem byla na odběrech, výsledky přišly bleskově. Sestřička na Olšanské byla jednoduše úžasná. Moc děkuji a všem doporučuji.
M Avatar autora Miroslav | 23.9.2022
Odber ve Strakonicich moc mila a sympaticka sestricka! Vse vysvetli, cloveka uklidni, velice profesionalni pristup! Jeste jednou dekuji!
Avatar autora J.L. | 20.9.2022
Nehodnotím obchod jak takový, ale laboratoř na Praze 5 Zbraslavi. Neuvěřitelně arogantní zdravotní sestry, které by se měly naučit elementárnímu slušnému jednání nejen s pacientem, ale i klientem, protože laboratoře již nenavštěvují pouze nemocní lidé. Bohužel je to opakovaná negativní zkušenost. Pracuji také ve zdravotnictví a po takovém jednání by mě čekal minimálně pohovor s nadřízeným. Ale chápu, že pokud se takto chová vedoucí laboratoře, podřízený nemá motivaci k tomu se chovat jinak. Navíc po přestěhování laboratoře je do ní příšerný přístup pro handicapované.
H Avatar autora Hana | 12.9.2022
Velká spokojenost, osobní přístup k pacientům, vše probíhalo profesionálně a bez čekání. Výsledky jsou přehledné a přišly za pár hodin od odběru. Dobrá investice do zdraví!
L Avatar autora Lucie | 30.8.2022
Právě jsem balíček využila na pobočce Jankovcova a chtěla bych moc pochválit paní sestřičku, která odběr prováděla. Obecně mám strach z odebírání krve, paní sestřička se ptala, bavila se se mnou, pak mi dala dárek za to, že jsem to zvládla - zkumavku a celkový přístup byl opravdu moc milý a profesionální. Více takových lidí, kteří zdravotnictví nezprotivnují a člověk se pak nebojí preventivně kdykoliv dorazit, takže jsem jen chtěla moc pochválit. Díky za takové lidi a díky paní sestřičce!:)
ID Avatar autora Iva Drobná | 29.8.2022
Maximální spokojenost. Vše rychle, bez čekání, bezbolestně. Milá sestřička na pobočce Zahradníkova v Brně. Moc děkuji !
Z Avatar autora Zuzana | 24.8.2022
Ano velmi spokojena.
V Avatar autora Veronika | 22.8.2022
Jsem velmi spokojena s e-shopem i s přístupem odběrového centra (Jankovcova, Praha 7). Široká nabídka laboratorních testů, podrobné vysvětlivky ke každému z nich, takže nemusíte tápat co je co. Rychlé objednání, dostavení na odběry můžete do 2 měsíců. Odběry probíhají velmi rychle a je zde velmi milá sestřička. Mé výsledky mi byly vždy doručeny do 2 dnů. Doporučuji!
PP Avatar autora Pavel Petřík | 18.8.2022
Jsem spokojen jak s obchodem, tak s pobočkou Praha 10, Slunečná. Luxusní!
Ž Avatar autora Žaneta | 16.8.2022
Spokojenost!!!!
ŠB Avatar autora Štefan Bača | 15.8.2022
Spokojen
ZK Avatar autora Zdeňka Klímová | 11.8.2022
Jsem velmi spokojena, příjemné prostředí i personál, rychlé služby.
MF Avatar autora Miroslav Fiala | 11.8.2022
Vše v naprostém pořádku. Děkuji.
KD Avatar autora Kateřina Dostálová | 10.8.2022
Správná volba. Nákup přes Eshop Přehledný. Na odběru mému 9letému synovi v Rychnově nad Kněžnou velice milá a profesionální sestřička. Člověk na svém místě na 100%. Děkujeme.
J Avatar autora Jana K. | 9.8.2022
Skvělá volba, pokud chci mít klid a jistotu, že je vše v pořádku. Objednání odběrů je jednoduché, v mém případě při odběru na Zahradníkově v Brně ještě ke všemu velmi příjemná sestřička a vše hotovo do 5 minut. Cena je také přijatelná. Jsem ráda, že jsem na tyto stránky narazila.
J Avatar autora Johny | 8.8.2022
Nic moc
K Avatar autora Kateřina | 8.8.2022
Nákup na eshopu bez sebemenšího problému, přehledné, vse vysvětleno, potvrzení obratem doručeno na email. Samotné odberove místo stejně tak v pořádku, sestra příjemná.
Avatar autora Zdeněk Šíma | 4.8.2022
Velice šikovná a milá sestřička, profesionální odběr. Za mě vše OK.
H Avatar autora Hana | 27.7.2022
E-shop na mě náhodou vyskočil na netu, vůbec jsem o něm a jehi službách nic nevěděla. Je to super, odběry ve Znojmě na Dyjské v pohodě, velmi milá sestřička.
TS Avatar autora Tým SYNLAB (Administrátor) 29.7.2022
Jsme rádi, že Vaše první zkušenost byla v našich laboratořích :-). Děkujeme za Vaše hodnocení.